ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator Lokalita | Rezidence Polanka

Rodinné bydlení v klidu vesnice přímo na okraji Poodří.

Toužíte bydlet na vesnici, ale zároveň využívat veškeré výhody, které nabízí pouze větší město? Přesně toto vám nabídne bydlení v Polance nad Odrou. Dojezdová vzdálenost do centra města Ostravy je autem pouze 10 minut (pomocí MHD 20 minut). Nemusíte se tedy bát zdlouhavého dojíždění do práce, na úřady či k lékařům.

Zdejší bydlení vám zároveň poskytne neomezené možnosti sportovního vyžití. Jste milovníky cyklistiky? Polankou prochází dvě klíčové cyklostezky, pomocí kterých dojedete až k úbočí Beskyd nebo do okolí Nového Jičína. Jste vášniví rybáři? V tom případě budete tuto lokalitu milovat díky množství rybníků, které se v tomto okolí nachází. Rádi sportujete? Moderní sportovní areál, který se nachází v centru obce, budete zbožňovat! V centru obce samozřejmě nechybí základní škola, obchod s potravinami a také v blízkosti rezidence se nachází také zastávka MHD, ale také železniční stanice.

Vše potřebné najdete v docházkové vzdálenosti.

Základní škola

Zastávka MHD/VHD

Obchod s potravinami

Sportovní areál

Umístění Rezidence Polanka.

Polanka nad Odrou bývala samostatnou obcí, ale od roku 1990 je městským obvodem na jihozápadě statutárního města Ostravy. Jak již sám její název říká, protéká zde řeka Odra, kolem které se rozprostírá národní přírodní rezervace Polanecká niva, jejíž část je začleněna do chráněné krajinné oblasti Poodří. Krásná příroda, bezesporu, dominuje této lokalitě, ale pro člověka je důležitá i infrastruktura obce. Spojení s Ostravou zajišťuje několik autobusových linek MHD, nedaleko je napojení na dálnici D1 a obcí prochází také mezinárodní frekventovaná trať. Z vlakové stanice Polanka nad Odrou se přímým spojem dopravíte i na mezinárodní letiště Leoše Janáčka.

Zaujala vás lokalita Polanky a dokážete si představit, že tady žijete?

© 2024 RD STYL a.s. | Všechna práva vyhrazena | Upravit předvolby Cookies preferencí
Vytvořila marketingová agentura